Schrijven met Dyslexie

‘Schrijven met dyslexie’, het is niet de vraag of kinderen met dyslexie kunnen schrijven, maar kunnen zij dat zonder taalfouten? Als zij de gelegenheid krijgen om, zonder tegen gehouden te worden door die taal- en schrijffouten, hun schroom om te zetten in moed, kunnen zij dan verwoorden wat hun ideeën, plannen en fantasieën zijn? In slechts twee maanden verzamelde Léon Biezeman, zelf een dyslectisch schrijver, voldoende verhalen van kinderen met dyslexie om een prachtige verhalenbundel te maken. Tijdens het themaweekend is dit boek gepresenteerd aan het publiek. Een impressie van het boek Schrijven met Dyslexie en het Dyslexie Festival vind u hier.

Auteur: Leon Biezeman
Uitgever: Cyclus
ISBN: 9789085750406
Bindwijze: Paperback
Aantal Pagina’s: 165
Genre: Onderwijs
Illustraties: Silke Yntema

Te bestellen bij de boekhandel of via:
www.garant-uitgevers.nl